Deze website bevindt zich in de Bèta – alles wat online staat werkt, maar moet nog geoptimaliseerd worden. Voor meer informatie klik hier.

Wat is mijn IP adres?

Je eigen IP adres is:  3.236.214.224

 

Deze pagina toont uw eigen IP adres. Uw eigen IP adres  is op dit moment:  3.236.214.224  

Wat is een IP adres?

Het IP adres is belangrijk om te weten als u bijvoorbeeld een pentest wilt laten doen of om te kijken of uw modem al met een modern IPv6 adres werkt of nog met het IPv4 adres. Daarnaast kan het belangrijk zijn als u zelf diensten wilt delen op internet of voor beveiligingstechnieken zoals IP whitelisting: het alleen toelaten van bepaalde IP adressen op bijvoorbeeld een inlog scherm.

 

Test direct de veiligheid van je eigen ip:

Via Fraud Detector kun je direct je eigen internet aanluiting en modem op veiligheid testen. Wel zo makkelijk en wel zo veilig.

We testen daarna de tien meest gemaakte veiligheidsfouten binnen 3 seconden voor je door en net als bij onze andere tests zie je direct aan de kleur en stand van de wijzer hoe goed je tegen hackers beveiligd bent!

Is mijn IP adres ook in mijn computer aanwezig? 

elke computer en elke tablet of telefoon heeft minstens 1 IP adres. Uw modem geeft echter naar binnen toe andere adressen dan naar buiten. Deze website geeft u de mogelijkheid om vanaf buiten naar uw huis of bedrijf te ‘kijken’

Is mijn IP adres dynamisch?

Ook dat kunt u controleren. Als u over ene paar dagen nog eens terug komt op deze website kan uw IP adres anders zijn. Als u op dat moment vanaf hetzelfde apparaat op de website kijkt, dan is uw IP adres waarschijnlijk dynamisch: het verandert regelmatig. Dit is goed om te weten want uw privacy is hiermee beter beschermd echter bijvoorbeeld IP whitelisting zal in dit geval niet gebruikt kunnen worden.

Meestal zijn IP adressen van bedrijfsaansluitingen hierom vast, van prive woningen zijn ze vaak dynamisch maar in Nederland en Belgie zal het nummer meestal  pas anders worden als de modem uit- en aan is gezet of als u van internet leverancier wisselt.  

Heel veel informatie voer IP adressen zoals uitleg van IPv4 en IPv6 adressen is te lezen op deze mijn IP adres wikipedia pagina.