Deze website bevindt zich in de Bèta – alles wat online staat werkt, maar moet nog geoptimaliseerd worden. Voor meer informatie klik hier.

Huidige beschikbare gratis tests, tools en websites voor particulieren:

Project Honeypot:

Project Honey Pot is een webgebasseerd honeypot-netwerk. Het maakt gebruik van software die is ingebed in websites. Het verzamelt informatie over de IP-adressen die worden gebruikt bij het verzamelen van e-mailadressen in spam, bulkmail en andere e-mailfraude.

Internet.nl:

Hier test u zelf de veiligheid van uw of iemand anders website. Deze test is ontwikkeld door SIDN in samenwerking met de Nederlandse overheid en is met name handig voor website bouwers en marketing mensen. Een veilige website wordt immers beter gevonden dan een onveilige website.

MX toolbox:

Een handige website voor systeembeheerders, beheerders van DNS en e-mail systemen en natuurlijk voor geïntereseerde andere mensen. Er zijn tientallen gratis tests te doen voor met name e-mail servers. 

Scamadviser:

Een vergelijkbare site als fraud-detector echter met name gericht op de Amerikaanse markt en op Amerikaanse sites. Voor Europese sites is deze website op dit moment nog minder geschikt.

Have I been powned:

Een zeer nuttige site waar u zelf kunt kijken of uw e-mail adres en dus vaak uw login account betrokken is bij gehackte websites.