Deze website bevindt zich in de Bèta – alles wat online staat werkt, maar moet nog geoptimaliseerd worden. Voor meer informatie klik hier.

Informatie voor bedrijven

 

Waarom Fraud Detector Extended Validation?

Extended validation is een methode om aan uw klanten aan te tonen dat uw bedrijf en uw website betrouwbaar is. Ook werkt Fraud Detector precies andersom dan andere keurmerken. Fraud Detector is een platform voor nieuwsgierige en kritische internet gebruikers. Het belangrijkste onderdeel van Fraud Detector is onze website test om vast te stellen of een website of webwinkel betrouwbaar is. 

Bij deelname aan Fraud Detector:

Wordt uw bedrijf handmatig door medewerkers van Fraud Detector gecontroleerd en gecertificeerd en

  • Trekt u direct extra bezoekers
  • Zullen andere bezoekers op uw site eerder producten kopen
  • Kunt u gebruik maken van het logo
  • Kunt u als u dat wilt opgenomen worden in de lijst deelnemende bedrijven (backlink)
  • Komen extra diensten zoals de phishing test beschikbaar voor uw bedrijf of organisatie

Vaak willen consumenten weten of ze veilig een product kunnen kopen. Als ze een website net niet helemaal vertrouwen, zou dit een oorzaak kunnen zijn waardoor de consument het product niet koopt. Onze website test is voor zo een geval een goede indicatie. Als consumenten uw website testen en een donker groen resultaat zien, zou dit een trigger kunnen zijn dat de consument het product uiteindelijk toch wel koopt.

Helaas zijn nepwebsites erg vaak voorzien van goed na gemaakte(nep) keurmerken. De uitslag van onze websitetest is niet na te maken. Bovendien is er een woud van dit soort keurmerken en tests ontstaan. Hiervan zijn veel Keurmerken zijn over het algemeen duur (tussen 200 en duizenden euro’s per jaar) en ingewikkeld met veel teksten en varianten.

Alhoewel de Fraud Detector’s websitetest pas kort bestaat, weten al heel veel mensen onze site te vinden, om een website eerst even op veiligheid en betrouwbaarheid te testen. Het leuke van Fraud Detector is namelijk dat onze websitetest altijd werkt, ook voor niet aangesloten bedrijven. Bij bestaande keurmarken is dit niet zo. Ook is ons systeem is makkelijk te gebruiken en werkt de websitetest snel. Dat is wat mensen willen.

Dat onze websitetest nut heeft is ook duidelijk. Elke dag worden er nepwebsites bij ons getest. Wij lopen alle geteste websites na, waardoor onze websitetest elke dag betrouwbaarder wordt. Dit terwijl al bijna alle uitslagen van de websitetest juist waren. Veel nepwebsites kregen via onze software een negatief advies!

Door middel van uw bijdrage aan dit platform kunnen wij de programmeurs, servers en databases blijven betalen en draagt u bij aan een veiliger internet binnen Europa. Na goedkeuring van uw bedrijf zal het testresultaat donker groen zijn, waardoor consumenten direct weten dat uw website echt is, uw bedrijf echt is en dat u de gegevens binnen Europa verwerkt. 

Wilt u één website registreren en heeft u een klein bedrijf? Klik dan de EV small hieronder. Wilt u meerdere websiteadressen tegelijk registreren? Kies dan EV large

validatie Service Van Fraud Detector

Kleine bedrijven, kies Extended Validation Small. 

Grote bedrijven, kies Extended Validation Large

Extended validation small first year

Extended Validation Small

Voor kleine webshops en bedrijven. Doe mee met 1 website

Extended validation first year large business

Extended Validation Large

Voor grote webshops en bedrijven
Doe mee met 1 tot 5 websites

Verlengingen (2e en volgende jaar)

Heeft u al een abonnement en heeft u per e-mail een herinnering ontvangen dat uw inschrijving binnenkort verloopt? Dan kunt u hieronder de betaling doen voor verlening van de Extended Validation Website test van Fraud Detector. 

Na betaling doen wij een hercertificering en kunt u weer een jaar genieten van de voordelen van ons systeem. 

Extended Validation Small Renewal

Voor kleine bedrijven na eerste jaar

Website validation large business renewal

Extended Validation Large Renewal

Voor grote bedrijven na het eerste jaar

Preventieve diensten van Fraud Detector

Wilt u uw instellingen van uw website of e-mail verbeteren of wilt u een phishingtest uit laten voeren? Fraud Detector helpt u op afstand uw website of uw e-mail te verbeteren en/of uw medewerkers bewust te maken van de gevaren van email met onze phishingtest.

hulp bij website problemen

Support Website problemen

Scoort uw site slecht in fraud detector of heeft u andere security problemen met uw site zoals fouten in het certificaat? Wij helpen u remote, overal in de wereld.

hulp bij email problemen

Support email problemen

U wilt veilig(er) mailen en zorgen dat uw email instellingen voldoen aan de veiligheidsnormen? We helpen u graag op weg!

email phishing test en spoofing test

Phishing en spoofing email test

Wilt u uw organisatie trainen en testen op e-mail phishing? Wij draaien de test voor u na uitgebreide voorbereiding en overleg.