Deze website bevindt zich in de Bèta – alles wat online staat werkt, maar moet nog geoptimaliseerd worden. Voor meer informatie klik hier.

Email test
Controleer met de e-mailtest of e-mailinstellingen veilig zijn ingesteld.

Gratis e-mail test

Fraud detector heeft voor u een gratis en eenvoudige mailtest gebouwd. Hiermee kunt u zelf testen uw email goed is ingesteld.

Wie heeft uw email ingesteld? Waarschijnlijk u zelf, uw systeembeheerder, IT-leverancier of uw internet leverancier?

Hoe werkt de mailtest?

Stuur vanaf elk apparaat waarop u mailt (laptop, desktop, mobiel, iPad, enz) een e-mail naar:

spf@fraud-detector.eu

Binnen enkele seconden tot maximaal een paar minuten ontvangt u in uw mailbox het antwoord op de test en leest u voor elk apparaat of de e-mail goed is ingesteld.

U zult verder nooit ongevraagd een e-mail van ons ontvangen.

Ontvangt u geen mail retour of denkt u dat de uitslag niet klopt? Wacht dan c.a. 1 uur en controleer ook uw eigen SPAM-box. Komt/is er dan nog geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@fraude-detector.nl en we helpen u verder.

Bent u een bedrijf en is de test op sommige of alle apparaten niet positief? Klik dan hier om naar de mogelijkheden te gaan voor het oplossen van het technische probleem.

Aanvullende uitleg bij deze test:

De uitkomsten van de test kunnen zijn:

 

Donker groen (1) of licht groen(2):

GOED! Gefeliciteerd. Uw e-mail is goed ingesteld, SPAMMERS kunnen niet zomaar van uw e-mailadres gebruik maken en uw e-mail zal goed aankomen bij uw relaties, vrienden en klanten.

Geel(3):

Uw SPF is wel aanwezig in de e-mail en in de dns server maar niet stikt genoeg ingesteld. Uw mail zal wel aankomen naar SPAMMERS kunnen te makkelijk gebruik maken van uw mailadres.

Oranje(4): 

Uw mail zal lastig/niet goed aankomen maar SPAMMERS kunnen geen misbruik maken van uw e-mail adres.

Rood(5):

Uw mail komt waarschijnlijk niet aan en SPAMMERS kunnen uw e-mail adres eenvoudig misbruiken en uit uw naam/via uw mail adres SPAM en virus mails verspreiden.